Værtskab i Oplevelsen

Nanna Balsby og Charlotte Emmery mødte hinanden på Roskilde Universitet, da de stillede op til en verden fyldt med AHA-oplevelser og teoretisk viden på Master i Oplevelsesstudiet. Sidenhen er det blevet til utallige samtaler om fantastiske fortællinger, værdifulde oplevelser og det gode værtskab. Værktøjer og deres erfaringer er samlet i bogen Man synger da ikke på et universitet og gives videre i en række kurser. 
Vi tilbyder kurser på både dansk og engelsk.


Vores kurser


Her er en oversigt over vores nuværende kurser. Vil du vide mere, se beskrivelserne og pris længere nede på siden.  Eller ring til os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at styrke jeres værtskab, evne til at designe oplevelser og kommunikere jeres unikke fortællinger.

Ta’ ordet!


Bliv hørt og husket.  Et kursus er til dig, der arbejder som guide eller som ønsker at blive bedre til at formidle historier om din virksomhed og oplevelserne i din destination. 

Intensivt kursus til guider & værter


Få en professionel tilgang til at byde dine gæster velkomne og lær at formidle de gode historier om din destinations mange facetter.  Bliv den guide, de aldrig vil glemme! Her lære du også mere om at sætte scenen for de oplevelser, dine gæster vil anbefale og glæde sig til at genbesøge.

Happy hospitality


Would you like to know more about being a good host in Denmark, strengthening your intercultural skills and your presentation techniques?  This course is held in English.

Styrk jeres viden
& samspil


Vil I optimere jeres kundeoplevelser og sætte de gode relationer i fokus? Lad os arrangere en dag for din virksomhed eller organisation med oplæg, cases og øvelser, hvor vi sammen zoomer ind på jeres specifikke muligheder for at booste de vigtige øjeblikke, hvor oplevelser bliver husket, fortalt og delt. 

UDTALELSER


Værtskabkurus for Koldinghus

Værtskab er rigtig afhørende, når vi arbejder med oplevelser. Kurset gav vores slotsværtinder et fælles sprog til at tale især om, hvordan vi kan blive bedre til at lære vores gæsters kropssprog at kende og hvordan vi giver den lille ekstra oplevelse.

Nanna Ebert
Kommunikatoionschef, Koldinghus


Guiding kursus i Skagen

Professionel, levende og humørfyldt formidling af essensen af det at være guide! Charlotte leverer en givende undervisning i kulturformidling og guidepraksis, der er anvendeligt for vores guidekursister. Vi glæder os hvert år til at få besøg af Charlotte i Skagen som en kickstart på guidesæsonen.

Anne Sofie Rønne Jensen
Cruise Manager, Skagen


Mere om vores kurser

Tilmeld dig kurset 'Sæt dine spor i gæsternes oplevelse'
Lad dit ord blive hørt og husket
Interkulturel kommunikation
intensiv kurus for guider og værter

Kast glans over dine gæsteoplevelser


Lad os holde inspirations kick-off til det gode værtskab anno 2023 - en introduktion til en række kurser inden for værtskab, guiding, interkulturel formidling og oplevelsesdesign.  Vi krydrer med sjove og relevante historier fra virkeligheden.


Vi har lige afholdt kick-off på Bornholm.  Kunne du tænke dig en lignede kick-off i din destination? Giv os et kald og lads os drøfte mulighederne for at styrke værtskabet i oplevelsen.


Dette er en del af en kursusrække i værtskab, guidning, formidling og oplevelsesdesign. Ved Kurset tilbydes 20 % rabat på vores bog Man synger da ikke på et universitet – inspirationsbog om værtskab og oplevelser.

Smil - gæsterne kommer!
Grundkursus om det gode værtskab


Er du nysgerrig på, hvordan du optimerer dit personlige værtskab og de oplevelse, du tilbyder dine gæster? Bliv på 3 timer bevidst om dine egne styrker som vært, de signaler du sender via dit kropssprog, og hvordan du sætter rammerne for oplevelserne i din virksomhed. Kurset afvikles med smæk på inspiration og idéer. 


Pris per person: DKK 2.000 inklusiv kaffe, te og frugt - momsfrit  :)


Er I en gruppe turismevirksomheder og/eller en destination, står vi klar til at afholde kurset i dit nærområde.

Ta’ ordet – bliv hørt og husket!


Dette kursus er til dig, der arbejder som guide eller som ønsker at blive bedre til at formidle historier om din virksomhed og oplevelserne i din destination.  Kurset bygges op om fire halve dage á 3 timer hver.  Her underviser vi i:

 • Formidling og guideteknikker
 • Mimik & kropssprog
 • De mange intelligenser & interkulturel kommunikation
 • Storytelling


Kurset afvikles i små hold mellem 10-15 personer med plads til fordybelse og øvelser.

Hver kursist får et gratis eksemplar af bogen Man synger da ikke på et universitet – inspirationsbog om værtskab og oplevelser.

Happy hospitality

 

This three-hour course in English gives you the tools and know-how to:

 • Be a good host in Denmark, delivering excellent service
 • Strengthen your intercultural and non-verbal communication
 • Setting the stage for memorable experiences

 

Join us for the next course:

 • Bornholm: March 23 at kl. 9:30-12:30 at Birkelund, Krashavevej 33, Gudhjem. (tbc)


Price per person DKK 2,000 including coffee, tea and fruit.


Go to the next level as a great host. This is a course for small groups of 10-15 persons, allowing time for reflection and exercises.

 

Intensivt kursus for guider og værter


Få en professionel tilgang til at byde dine gæster velkomne og lær at formidle de gode historier om destinations mange facetter.  Bliv den guide, de aldrig vil glemme!  Kurset forløber sig over tre undervisningsdage, hvor du får kompentencer inden for:

 • Formidling, retorik, mimik & kropssprog
 • Guideteknikker og storytelling
 • Tips og tricks til at forføre dit publikum
 • Sæt scenen - design din oplevelse!


Kurset følges op af en afsluttende dag med finaleopgave, hvor du viser dine nye kompetencer.


Kurset afvikles i små hold mellem 10-15 personer med plads til fordybelse og øvelser. Prisen er med udgangspunkt i, at det afholdes på Birkelund Bornholm, hvor det også er muligt at overnatte. Der er også mulighed for at afholde kurset andre steder i Danmark - lad os tale sammen om mulighederne.